Πως εντάσσεται το ζήτημα της αιμομιξίας μέσα σε μια κωμωδία; ποιος ο σκοπός του συγγραφέα;
Το ζήτημα της αιμομιξίας δεν βρίσκεται στο επίκεντρο. Άλλωστε μια κατάσταση αποκτά κωμική ή δραματική χροιά ανάλογα με το πρίσμα από το οποίο θα φωτιστεί. Οι αιμομίκτες δηλαδή δεν γελάνε; Δεν ζουν στιγμές που προκαλούν γέλιο; Ο σκοπός του είναι να δείξει ότι η "κανονικότητα" είναι αυτή που ορίζει ο καθένας για τον εαυτό του κι όχι αυτή που του επιβάλλεται κοινωνικά.
Υπάρχουν σκηνές που μπορεί να δημιουργήσουν αμηχανία στο κοινό;
Όχι ιδιαίτερα, όπως είπα το θέμα του έργου δεν πραγματεύεται την αιμομιξία αλλά είναι ένας ύμνος στην αποδοχή και στην ενότητα. Όλες οι σκηνές έχουν προσεγγιστεί από τον σκηνοθέτη τον κύριο Σακαλίδη με μεγάλη ευαισθησία και τρυφερότητα.
Το ότι προέρχεστε από θεατρική οικογένεια, είναι κάτι που σας βοήθησε στη μέχρι τώρα πορεία σας;
Με βοήθησε εξαρχής επειδή είχα επίγνωση για τις δυσκολίες της δουλειάς κι έτσι καταφέρνω να μην απογοητεύομαι και να το βάζω κάτω εύκολα.
Θα σας δούμε και στη "Λωξάνδρα"που θα ανέβει το Νοέμβριο στο θέατρο Βεάκη. Πως προέκυψε αυτή η συνεργασία;
Ήθελα πολύ να δουλέψω σε κάποια παραγωγή του κυρίου Ταγαρη. Με τον κύριο Χατζάκη που σκηνοθετεί γνωριζόμαστε αλλά δεν είχε τύχει να συνεργαστούμε.
Ποια είναι η άποψη σας για το ελληνικό θέατρο σήμερα;
Περισσότερο διαπίστωση παρά άποψη. Πολλά θεάματα, πολλών ειδών με διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης του κοινού. Πρέπει να έχει πολύ ενδιαφέρον να είσαι θεατρόφιλος σήμερα!
Πληροφορίες για την παράσταση: Εδώ